top of page

Nedan finner du de vanligaste frågorna som rör vår produkt. Om du undrar något mer, tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Vanliga frågor

 • Fungerar Ecombooster för min verksamhet?
  Ecombooster är anpassat för olika typer av e-handel med vidareförsäljning av olika produkter och reservdelar inom en mängd branschområden, så som VVS, spa-bad, heminredning, möbler och motorcykeltillbehör. Ecombooster lämpar sig utmärkt för dig som: Köper in varor från leverantörer, dvs. inte har egna brands eller varumärken. Har många produkter (1 000+). Vill expandera med fler produkter eller leverantörer men som har svårt att hitta tiden att gå igenom utbud, lägga upp all information om respektive produkt mm. Säljer produkter där pris, lager m.m. ändras ofta. Säljer säsongsprodukter, dvs. där du några gånger per år måste lägga till/ta bort delar av sortimentet. Behöver uppdatera din produktinformation.
 • Vilka e-handelsplattformar stöds idag?
  Ecombooster fungerar oavsett vilken e-handelsplattform du har. Vi har API implementerat mot Woocommerce och Jetshop. Övriga plattformar stöds via import/export av t.ex. CSV-filer. Vi kommer även bygga API mot affärssystem (t.ex. Fortnox) när vi ser att det finns kundbehov för det.
 • Fungerar det med Dropshipping? Eget lager? 3PL?
  Ja, det fungerar med alla dessa.
 • Hur fungerar den automatiska prisberäkningen av produkter?
  Genom att skapa en mängd regler med villkor för prissättning, beräknas priset automatiskt utifrån de olika reglerna, baserat på t.ex. inköpspris eller storlek/vikt. Det gör att du alltid får korrekt slutpris, oavsett om inköpspris eller valutakursen ändras. Det går även att skapa regler som lägger till t.ex. fraktkostnaden i det pris som slutkunden ser.
 • Hur kan Ecombooster hjälpa mig att utöka produktsortimentet?
  Om du vill utöka ditt produktsortiment kan du t.ex. göra en filtrering av nya produkter som tillkommit hos en av dina leverantörer under de senaste 60 dagarna. Du ser namn på produkten, bilder, lagerstatus hos leverantören, inköpspris, beräknat slutpris och marginal om du vill sälja den i din e-handel. Därefter är det bara att markera de produkter som du vill lägga upp din hemsida och sedan välja ”copy-paste”. Produkterna läggs upp i din egen produktkatalog, och du kan göra de justeringar som behövs, t.ex. döpa om produkter, justera pris, skriva om produkttexter, koppla produkterna till kategorier, m.m. Därefter kan de nya produkterna publiceras på din hemsida och bli beställningsbara för dina kunder! Ja, systemet kan hämta bilder och automatiskt döpa om dem så att filnamnen passar med dina produkter och därmed öka sökbarheten, SEO.
 • Kan ecombooster hämta bilder/filer från mina leverantörer?
  Ja, systemet kan hämta t.ex. bilder, automatiskt döpa om dem så att filnamnen passar med dina produkter och därmed öka sökbarheten, SEO.
bottom of page