top of page
Säljare i elektronikaffär

Reducera time to market

Med Ecombooster får du en överskådlig blick på dina leverantörers produktnyheter och har tillgång till all produktdata inklusive bilder, lagerstatus och förslag på utpriser utan att behöva invänta filer. Med bara några få klick kan du publicera nyheter med komplett produktinformation, med just dina attribut och produktbilder. Du sparar både värdefull tid och säkerställer att du snabbt kan erbjuda dina kunder nya produkter kontinuerligt. 

Oavsett om du är en mindre eller en stor E-handelsaktör finns det vissa processer som är tidskrävande men måste fungera. Att lansera nya produkter är en viktig del men också en tidskrävande process. En process som ofta involverar mejlkonversationer med olika leverantörer, bifogade excel- och zippade produktfiler som sedan ska tvättas till era variabler och SEO strategier. Allt ifrån artikelnummer, mått, vikt, in- och ut pris, material, bilder och produktinformation ska finnas med.

Med Ecombooster får du hjälp att automatiskt hämta all produktinformation inklusive produktbilder från dina olika leverantörer och samla detta på ett ställe. Under "New Products"ser du tydligt om någon av dina leverantörer har lagt upp nya produkter och med några klick kan du snabbt kan lansera produktnyheterna på din e- handelsbutik. Du sparar massor av tid och slipper manuellt arbete som att exempelvis mejla leverantörer om data och omvandla produkt variabler till dina.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur Ecombooster kan hjälpa dig!

bottom of page