top of page
Att välja en löpare

Öka produktutbudet, enkelt

Slipp allt manuellt arbete med att mejla och ringa leverantörer, be om inloggningar, excelfiler och produktbilder. Allt detta kan du nu låta Ecombooster automatisera och samla i ett verktyg.

Ecombooster hämtar automatiskt all produktinformation, inklusive produktbilder hos dina olika leverantörer och samlar allt i ett verktyg.

Oavsett om du är en mindre eller en stor E-handelsaktör finns det vissa processer som måste fungera. En av dessa är att säkerställa att rätt och uppdaterad produktinformation finns i din e-butik. Men även kontinuerligt se över produktnyheter och lansera dessa, uppdatera lagerstatus efter leverantörers etc. Arbetsmoment som med hjälp av Ecombooster nu kan automatiseras.

Välj hur många och vilka leverantörer du vill få hjälp att automatisera. All produktdata från dina olika leverantörer inklusive bilder samlas sedan i Ecombooster. Om dina leverantörer är internationella presenterar Ecombooster ett första utkast som du enkelt kan redigera. Med några få klick kan du lansera nya produkter. Väljer du vårt Propaket hjälper Ecombooster dig även med tex att automatisera regler för bildnamn och artikelnummer.

+ Sänk
produkt-
ärenden

bottom of page