top of page

Nå ut med din produktdata & nyheter direkt till återförsäljarna

Produktförteckning

Ecombooster hjälper dig som varumärke eller leverantör att:

Handla ägare på telefon

Uppdatera produktdata på ett ställe - nå ut direkt till dina återförsäljare

Har ni uppdaterat produktinformationen  eller har nya produktbilder? Nå ut direkt med uppdateringarna till dina återförsäljare.

Nå ut med dina produktnyheter, snabbt och smidigt

Få ut era produktnyheter snabbt och enkelt till era återförsäljare genom Ecombooster. Spara tid och se till att rätt produktinformation sprids.

Paket med kläder
E-handel

Förenkla för återförsäljare och öka ert sortiment

Minimera tiden era återförsäljare måste  lägga på manuellt lägga upp era produkter på sin E-handel och frigör deras tid till att utöka ert sortiment hos dem istället.

Lagerstatus

Dela er lagerstatus med återförsäljarna på ett enkelt sätt för att minska risken att slutkunden blir missnöjd när varan inte dyker upp i tid.

Lagerhyllor ovanifrån

OM OSS: Av e-handlare, för e-handlare

Ecombooster är skapad av- och för e-handlare då teamet bakom Ecombooster själva har drivit E-handel och det är så idén kom till. Att skapa ett verktyg som länkar ihop leverantörer och varumärken direkt med e-handlare. På så sätt kan leverantörer spara tid, enkelt uppdatera sin produktdata på ett ställe och snabbt nå ut med sina produkter med all data E-handlare behöver.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur Ecombooster kan hjälpa dig att nå ut med rätt produktdata

Kontakta oss

Kontakta oss
Skärmavbild 2022-05-17 kl. 14.35_edited.jpg
Skärmavbild 2022-06-29 kl. 10.00.54.png

Systemet fungerar fantastiskt bra. Tidigare gjorde vi all orderhantering manuellt och fick jobba både kvällar och helger. Med Ecombooster har vi gjort en tidsbesparing motsvarande en heltidstjänst.

 

Jonas Sjögren

VVS Home

Customers
bottom of page