top of page
Online lagerarbetare

Få en överblick på dina leverantörers lagerstatus

Har du problem med att dina leverantörer förändrar sin lagerstatus ofta vilket påverkar dina kunders omdöme för din E-handel?

Kundomdömen och nöjdhet är faktorer som spelar en viktig roll för din E-handel. Om en kund inte är nöjd är risken stor att dess omdömen sprids digitalt, men även belastar er kundtjänst. En av anledningarna till att kunder är missnöjda är att utlovad leverans inte sker i tid. Detta kan bero på bla komponentbrist, diffar i lagersaldo och transportproblem som påverkar plötsliga lagerförändringar hos dina leverantörer.  

Oavsett om du har ett eget lager eller arbetar med dropshippment har du säkert drabbats av kunders missnöje p.g.a sena leveranser orsakat av lagerförändringar hos dina leverantörer. Ett problem som direkt påverkar din E-handeln kundomdöme och belastning för kundtjänst.

Desto fler leverantörer du har, desto mer tidskrävande är det att få en överblick på hur deras lagerstatus ser ut för att kunna arbeta proaktivt med vad du kommunicerar ut till din kund.

Ecombooster hjälper dig att få en överblick över dina leverantörers lagersaldo så att du kan agera proaktivt på de förändringar som sker.

Ecombooster_lagerstatus.jpg
bottom of page