top of page

PIM-system

Ecombooster hjälper dig med mycket. En del vi gör är att förse dig med leverantörernas produktinformation, likt ett PIM-system.

Vad är ett PIM system?

"Utveckla förklaring..."

PIM är det system som används för att implementera information, specifikationer, bilder mm. till din e-handel. Detta är centralt för att fläta samman externa leverantörer och integrera informationen efter era specifika attribut och produktkataloger. 

...Med PIM blir dessa processer och flöden automatiska. 

 

 

Varför ska man ha PIM system?

En strukturerad och innehållsrik produktinformation på hemsidan ökar kundupplevelsen och minimerar kundtjänstfrågor. Kunden uppfyller därmed sina informationsbehov och resulterar i ökad konkurrenskraft mot de som inte tillhandahåller sina kunder med lika mycket produktdata eller fina bilder. 

 

Ett PIM-system hjälper dig att på ett proaktivt sätt öka din försäljning och reducera din time to market. Din produktinformation får en högre kvalitet och trovärdighet kring den ständiga uppdateringen av rätt information. Ni kan på så vis effektivisera ert arbete kring produktprocessen från leverantör till e-handeln.

Hur arbetar Ecombooster med PIM?

Vi på Ecombooster implementerar produktinformation, bilder, lagerstatus direkt från era leverantörer. Ni behöver inte vara i kontakt med era leverantörer och ständigt hålla er uppdaterade kring produktnyheter, prisförändringar, informationsuppdateringar. Ni kan alltså alltid vara först på marknaden med den senaste produktinformationen från varje leverantör.

bottom of page